VDL Staalservice


VDL Staalservice is sinds 1993 een onderdeel van de VDL Groep en is gevestigd in Weert. Als toeleverbedrijf met ongeveer 100 werknemers in dienst zijn we gespecialiseerd in plaatbewerkingen en lassamenstellingen. In het bewerken en samenstellen van staal en non-ferro metalen zijn wij met recht een “zwaargewicht” te noemen. Hoge tonnages en grote formaten zijn voor ons geen probleem. Of het nu gaat om enkele stuks of middelgrote aantallen.

We zijn een onderneming die een sterke groei doormaakt en zich voortdurend aanpast aan de veranderingen in de markt. Wij beschikken over de juiste kennis, die noodzakelijk is om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen. Zo beschikken wij over een hooggekwalificeerde lasafdeling, die geleid wordt door onze eigen International Welding Technologist (IWT).

Ervaring

Door onze ruime ervaring in de verschillende marktgebieden heeft VDL Staalservice een enorme diversiteit van klanten aan zich weten te binden. Om een indruk te krijgen van de producten en projecten die wij kunnen realiseren verwijzen wij u graag naar onze pagina met projecten.

Vakmensen

Bij VDL Staalservice hebben we gekwalificeerde vakmensen in dienst, zodat we de eisen en wensen van onze klanten kunnen realiseren. Tevens beschikken wij over diverse certificeringen die ons daarbij ondersteunen.

Markten

Wij zijn in meerdere marktsegmenten actief, onder andere: Machinebouw en Industrie, Recycling en Milieu, Transport, Defensie en Offshore.

VDL Staalservice is tevens gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf.

Heeft u een vraag voor ons, neem dan gerust contact met ons op.